This slideshow requires JavaScript.

Нашата локација

 

Добредојдовте во Махагони

Mахагони е основана во 1992 година со седиште во Куманово и речиси 25 години е горда на бизнисот во Македонија, како водечки производител, бренд и дистрибутер на столови и маси со висок квалитет.

Одличен квалитет на суровина, модернизирана технологија по најнови стандарди, неколку пати инспекција во текот на производството, како и изградба и пристапни цени довеле до финален производ кој ги исполнува барањата на нашите клиенти во Македонија како и на нашите клиенти во странство.

Нашиот труд е одговор на потребите на нашите верни клиенти, а нивните потреби се нашиот развоен патоказ. Со постојниот развој се залагаме за перманентно подобрување и усовршување, а пратењето на трендот е мотив и предизвик на компанијата.

Се со една цел, да го задржиме угледот и оправдаме квалитето кој го градиме со години.